Всички фенове на супергероите вече са доста уморени от еднаквостта на

...
Всички фенове на супергероите вече са доста уморени от еднаквостта на
Коментари Харесай

Трейлър на Дедпул & Върколака с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Всички почитатели на супергероите към този момент са много уморени от еднаквостта на филмите от този род и несъмнено чакат и желаят нещо друго и свежо.
 Тийзър на Deadpool & Wolverine с Райън Рейнолдс и Хю Джакман
Дедпул е тук, с цел да промени киновселената на Marvel вечно

Тийзър на Deadpool & Wolverine

Е, " Дедпул & Върколака " (Deadpool & Wolverine) с Райън Рейнолдс и Хю Джакман би трябвало да се яви точно тази глътка пресен въздух в другояче претрупаната киновселена на Marvel. В началото на година бе пуснат първи тийзър на кино лентата, който да възпламени още повече искрата на вяра, че тъкмо този филм чакаме.

И не щеш ли с приближаването на премиерата към този момент е пуснат и първи цялостен филмов откъс на Deadpool & Wolverine. Както ни бе загатнато от тийзъра преди няколко месеца, Дедпул и Върколака освен ще са главните настоящи лица във кино лентата, само че и в една немалка част от него ще се опитат да се избият.

Това не е нелогично, тъй като Дедпул е много бъбрив и знае по какъв начин да предизвика, до момента в който Върколака не се намира в най-хубавата си форма и не му е до нелепости. От филмовия откъс обаче разбираме, че Дедпул е заплашен от това да загуби всичко, на което държи, a Логан е единственият, който може да му помогне.

Не сме и предполагали, че песента на Мадона " Like A Prayer " ще се съчетава толкоз добре с бойните подиуми от кино лентата, само че точно в това е чарът на филмите за Дедпул. Шон Леви е режисьор на " Дедпул & Върколака ", като това ще бъде първият филм под шапката на Marvel, който е категоризиран като 18+. И това е отлично, тъй като филм за Дедпул без псувни би изглеждал пъклен необичайно.

" Дедпул & Върколака " е по кината от 16 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР